Post by welengnforbixys on Mar 8, 2022 23:13:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 60 Parsecs! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 60 Parsecs! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много пари ▞▞▞
▞▞▞ 60 Parsecs! 2022 version ▞▞▞
Наистина забавна игра, купих я както на компютър, така и на мобилен телефон. Силно препоръчително за наистина хубавата стойност на преиграването.
Добре, добре е... На компютър. На мобилни телефони вие, момчета, направихте нещо не добро. Шрифта е твърде малък и не мога да го увелича. Почти всеки път, когато искам да започна нова игра, играта се срива. Благодаря ти!
60 Parsecs! Petualangan lhyd
Обичам тази игра, добрата графика е добра и искам всички да я направите, ако можете да излезете и да изследвате и имате графики, които са страхотни, трябва да добавите още герои и повече мисии, така че благодаря за тази невероятна игра
Запознах се с тази игра от моята среща с друга игра от този разработчик (60 секунди) и съм приятно изненадан колко много й се наслаждавам. Първоначално не бях фен на компютърния текстов интерфейс за разпечатване, но бързо се научих да го ценя, въпреки че би било страхотно, ако компютърният асистент имаше гласова игра, вместо просто текст. Много с $1, който платих за тази игра.
Обичам всички странни ситуации и завършеки, като цяло е страхотна игра!
Имо по-добре от първата версия.
Най-готината игра на света
60 Parsecs! Avontuur shk
Обичам играта, дългогодишен фен на 60 секунди. Би било страхотно, ако имаше игра, подобна на тази, но под вода!
Платих за това приложение и то не работи!! Понякога дори не се зарежда и изостава като луд. Не го изтегляйте, ще пропилеете парите си. Иска ми се да мога да върна парите
Това никога не ми даде да ми се върна никога да играя тази игра
Обичам го! Но понякога е лошо
Това е добра игра с малко забавление, но е супер лесна и има много малко съдържание. само 3 планети и като 2 края на планета. всяка игра има много едни и същи срещи. Нямах проблем да оцелея и да спечеля или да получа супер дълбока късна игра и да бъда убит от лош късмет.
Огромна стъпка нагоре от 60 секунди (не че не мислех, че е добре, просто чакайки повторно атомизираната актуализация) Всичко, от което се нуждае, са няколко шапки
Еха. Просто, уау. Играта е шокираща, функционална и хумористична. Определено бих препоръчал да го играете.
Това, което има тук, е наистина забавно, което прави тъжно, че има достатъчно съдържание само за едно-две игра. (За контекст победих играта два пъти следобед.) Добре съм с кратките игри, но тук има толкова малко, че мога да й дам само 4 звезди.
Забавна игра
Много пристрастяващо и забавно. Ally по-удобен за потребителя от 60 секунди
Тъпа, тъпа игра. Преструвайки се на Орегонския път на толкова забавния Космос от Студената война, но всъщност е само дълга поредица от хвърляния на зарове, докато RNJesus пърди по лицето ви и — о, да, брилянтно докосване — русофобията, която прониква навсякъде. Тази „игра“ дори не трябва да бъде разрешена в магазина за игри.
Здравейте относно възстановяването, изминаха 3 дни, откакто изпратих заявка за възстановяване, екипът все още прегледа заявката ми
Беше добре, но космическата совалка беше твърде голяма
Страхотна глупава игра, която е много забавна и е траен член на моята библиотека. Определено си заслужава цената.
Мех
Мога да играя само в режим на космическо упражнение. Използвам телефона си и не показва, че мога да променя, за да започна да играя играта. Просто е безкрайна космическа тренировка. Как мога да поправя това?
Обичам тази игра толкова много, привързах се към героите и я харесвам. Страхотни тактики за оцеляване, страхотни герои, невероятна игра. Има няколко неща, които бих променил, като храната, но иначе е невероятно!
Контролите са супер странни. Не харесвам дизайна на героите. Като цяло мисля, че 60 секунди са по-добри Според МОЕТО мнение Ако получите играта и не я харесате, стига да е същия ден, можете да получите възстановяване
Много забавни много диалоги могат да променят начина, по който оцелявате
Тази игра е наистина страхотна..е голямо предизвикателство..приятно е да видите игра, която всъщност изисква остроумие и интелигентност, за да спечелите, а не просто още една слот машина, страхотно използване на мобилната платформа👍..само 4 звезди, защото малко повече съдържание Би било хубаво. Всъщност извеждането на капитана от кораба и т.н.
обичам го
Братко, ако бях emmet, щях да умра, обичам играта с всичките й ситуации и края и е лудост
Дори не преминах през първата планета и играта ме моли да принасям жертви на божествата на кравите, да изследвам езически храмове с опасност, изброена като пентаграма. Сериозно? Предполага се, че е научна фантастична игра. Всъщност не в окултния аспект. Трудно подаване. Съжалявам, че похарчих пари за това😞 О, хей, това ми позволи да получа възстановяване! 👍🏻
Това е забавна, вълнуваща и като цяло страхотна игра
Project Makeover Įprastos temos urce
Точно като 60 секунди изключително забавно благодаря ви много роботи, господа 🙂надявам се да направите още игри
Страхотна игра. Не смятам, че PC версията вероятно си заслужава цената, но на мобилната цена определено си заслужава и е добър убиец на времето. Все още не съм намерил проблеми, но играта се нуждае от по-ясно начално меню, когато я отворите за първи път. Много неясно как да започна в началото.
Ако сте фен на 60 секунди, това си заслужава покупката!
Готино
60 Parsecs! Eventyr ruup
Това е страхотна игра
добре
Харесва ми геймплея - но понякога играта се срива, след като получи добър край (геймплеят завършва, но няма да играе кътсцените, които идват след това). Това е малко разочароващо, особено след като механиката на морала променя начина, по който се озовават определени герои.
Голямо подобрение спрямо оригинала. За тази цена надхвърли очакваната ми стойност за забавление.
Не е по-добре от 60 секунди, но е страхотно
Неудобните, ненужни хомосексуални моменти наистина убиват атмосферата и са истинско отблъскване.
Една от най-добрите игри, които някога съм играл, тя е забавна, забавна, пристрастяваща и има безкрайна възможност за преиграване.
60 Parsecs! Avventura ctv
стойността на преиграване го прави 100% си струва цената. 👌🏻
Като цяло това е добра игра и е голям ъпгрейд от 60 секунди, има много ново съдържание, което запазва стойността на преиграването на класациите! Така че това е добра игра, нямам търпение за следващата игра и новото съдържание, планирано за тази игра! Браво на разработчиците!
Обичайте тази игра! Продължавайте да добавяте съдържание