Post by welengnforbixys on Mar 8, 2022 23:29:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ YouTube Kids for Android TV ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ YouTube Kids for Android TV IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu para artırma ▞▞▞
▞▞▞ YouTube Kids for Android TV 2022 version ▞▞▞
Sesli arama, YT Kids Android telefon/tabletinde olanı kopyalamak için çok iyi bir özellik olacaktır.
güncelleme: 1.04 sürümü sonunda kilitlenmeyi düzeltir!
YouTube Kids for Android TV გართობა niqy
Telefonumda/tabletimde youtube çocuklarım yüklü ve çocuklarım buna bayılıyor. Android TV cihazlarıma yükledim ve ASLA kullanılmıyor. Neden sesli arama yok? Mantıklı değil. Sadece normal youtube uygulamasına giderler ve istediklerini aramaya başlarlar. Genellikle anlarlar, ancak Full Youtube uygulamasında da bazı uygunsuz şeyleri bulup görüntülerler. LÜTFEN Android TV'de YouTube Kids için sesli arama ekleyin!
Cidden, Google'ın kendi platformu için Youtube çocuk uygulaması youtube premium'a saygı göstermiyor ve onları izlememek için para ödeseniz bile çocuklarınıza reklamları zorluyor mu? Seçenek yok, ayar yok mu? Bunun için biraz çaba gösterin lütfen...
İçeriği daha iyi kontrol etmek ve kızımın reklam görmesini önlemek için giriş yapabilmem gerekiyor, çünkü bir nedenden dolayı premium hesap için ödeme yapıyorum. Bunu düzeltirseniz uygulama mükemmel olur.
Videoların kalitesini kontrol etme seçeneği yoktur.
Bu uygulamanın estetiği güzel ancak bu sürümün daha iyi ebeveyn kontrollerine ihtiyacı var. Google Family Link, Android TV ile uyumlu değildir, bu nedenle yalnızca öneriler için onaylanmış içerik gibi kısıtlamaların uygulamanın bu sürümüne uygulanması gerekir. Çocuklarının hangi içeriği gördüğünü kontrol etmek isteyen herhangi bir ebeveyn için onsuz neredeyse işe yaramaz.
YouTube Kids for Android TV Unterhaltung czqp
Android uygulaması gibisi yok. Belirli kanallar engellenemiyor. Büyük zaman iyileştirme ihtiyacı var.
Gerçekten işe yarayan bu uygulamayı Sony TV'mde kullanıyorum ve çocuğum mutluydu. Bugüne kadar ne olduğundan emin değilim ama çocuğum onun çizgi filmini izlerken uygulama kullanıcı seçme menüsüne (kırmızı ekran) geri dönüyor. çok dikkat dağıtan rastgele olmaya devam ediyor.
Kung Fu karate: Fighting Games Akcija qlu
Bunu az önce NVIDIA Shield'ime yükledim. Çocuklarımın normal YouTube kullanmasına izin vermediğim için çok heyecanlıydım. Neden sesli arama olmadığını anlamıyorum. Küçük çocuklar, aramak istediklerini yazamazlar. Sesli aramanın TV'deki HER ŞEYİ (yetişkinler için bile) kolaylaştırmasından bahsetmiyorum bile.AppleTV Kids Youtube uygulamasının Google'ın TV platformu için olandan daha iyi olması oldukça üzücü. Apple TV uygulaması ebeveyn girişi ekler, böylece seçim ekranında hangi kanalların ve videoların görüneceğini özelleştirebilirsiniz. Yeni GoogleTV platformunun kullanıma sunulmasıyla, umarım bu uygulama güncellenir.
Çocuklar için çok iyi, çocuklar için güvenli
YouTube Kids for Android TV Eğlence tras
İsrail'de android tv'ye (xiaomi mi box s) yüklenemiyor
Bu uygulama, YouTube Çocuk telefon/tablet uygulamalarına eşdeğer DEĞİLDİR. Google, medya tüketimini yönetmek istiyorsanız, çocuğunuza kişisel bir elektronik cihaz almanız gerektiğini düşünüyor gibi görünüyor. Bu, ebeveynlik felsefenize uymuyorsa Google, YouTube'un size göre olmadığına karar verdi. YouTube Kids uygulaması aracılığıyla Youtube tüketimleri üzerinde daha iyi ebeveyn kontrolüne sahip olmak için özellikle Google TV ile yeni Google Chromecast'i satın aldım. Çocuğumun yönetilen hesabını bu uygulamaya bağlayamadığım için 50 doları boşa harcamış gibi görünüyorum - yalnızca standart, kişiselleştirilmemiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Kanallara abone olamaz veya kanalları engelleyemezsiniz. Basitçe, YouTube'un çocuğunuzun yaşındaki genel bir çocuğun izlemesi gerektiğini düşündüğü her şeyi gösterecektir. Elbette, çocuklarınız YTK uygulamasından yönetilen içeriği her zaman kişisel bir elektronik cihazda *yayabilir*, bu yüzden belki de onlardan birini satın almalısınız? İşin özü şu: Google, bir ebeveynin YouTube'da izlediklerini kontrol edebilmesi için her çocuğun bir tableti olması gerektiğini düşünüyor. Ve kendi çocuklarımı yetiştirmeye gelince, daha fazla karşı çıkamazdım. Küçük yaşlarda, medya tüketimlerinin aile ortamında olmasını, onları takip edebileceğim ve onlarla tartışabileceğim bir ortamda olmasını istiyorum. Başka bir sorun: YouTube premium aile aboneliği için ayda 15 ABD doları ödediğiniz için normalde siz ve aileniz YouTube reklamlarından ücretsiz yararlansanız bile, Google yine de çocuklarınıza reklam gönderecektir, çünkü -- yine -- bu uygulama bir hesap. Sonunda, bu uygulamayı siliyorum ve altı yaşındaki çocuğumun normal uygulamayı ve sınırsız yetişkin hesabımı kullanarak YouTube izlemeye dönmesine izin vereceğim. Chromecast muhtemelen Google'a geri dönecek. Belki tabletleri veya telefonları olmayan çocuklar için YouTube'u güvenli ve eğlenceli hale getirme konusunda ciddi olduklarında tekrar deneyeceğim.
Android TV için YouTube Çocuk uygulaması, en önemlisi videoları ve kanalları engelleme yeteneği olan birçok önemli özellikten yoksundur. Kanalları ve videoları engelleme yeteneği, çocuklarının ne izlediğini izlemek isteyen herhangi bir ebeveyn için son derece önemlidir.
TERABILE, onu dizüstü bilgisayarıma yerleştirmeye çalışıyorum ve işe yaramadı ama goggel play'de pc'de çalışıyor i pad'de 1star 5stars
Bu, android TELEFONLAR için "Youtube Kids" uygulamasından çok farklı bir uygulamadır. Bu, çocuk profilleri oluşturma yeteneğinin yanı sıra çocuğunuzun izleyebileceği içeriği elle seçme yeteneği gibi çok önemli özelliklerden yoksundur (Yalnızca Onaylı İçerik). Bu uygulamada oldukça uygunsuz şeyler görünüyor ve bir yetişkinin yakın gözetimini gerektiriyor.
Diğer herkesle aynı. Sınırları veya filtrelemeyi kullanmak istiyorsanız temelde işe yaramaz. neden google? Neden yaptığın her şey yarım yamalak?
Yetişkin VE çocuk profillerimize göre yapılandırılmış engellenen videolara/kanallara uymaz. Aslında, ACTIVELY, uygulamayı her sıfırladığımda engellediğim kanalları tanıtıyor! Düğmeyi basılı tutup engellemeyi seçerek "içeriği gizlemeye" ilişkin talimatlar var - ancak bu engelleme seçeneği GERÇEKTEN Google TV'de mevcut değil, tam anlamıyla engellemeye çalıştığım şeyi oynuyor! Bu uygulamayı yazan her kimse açıkça çocuğu yok, bu hiçbir zaman anlamlı bir QA'yı geçemezdi. Bu uygulama yüzünden Google'dan Google TV cihazımı bile geri ödemesini talep ediyorum! Kelimenin tam anlamıyla bir yem ve geçiş!
Herkesin dediği gibi. Çocuğumun ne izlediğini kontrol etmek için videoları engelleyemiyorum veya hesabımda oturum açamıyorum. Reklamları engellemek için youtube premium ödüyorum ve bu uygulamayla kullanamıyorum bile. Lütfen bana bu uygulamanın amacının ne olduğunu açıklayın?
O bir saatlik birleşik tekerleme videolarından birini oynuyor ve başlangıca geri dönmek mi istiyorsunuz? Dakikalarca geri sarma tuşunu basılı tutmanın keyfini çıkarın. 80'lerdeki VHS oyuncuları sana bunu yaptırmadı. Bu ne tür bir çöp UX? Başlıktaki "Çocuklar", çocuklar tarafından yaratıldığı anlamına mı geliyor?